Korfbalsters verliezen in slotfase van SPES/ VIOS

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 21 september tegen Spes/VIOS 1 in Ottersum. Hoewel SV Melderslo lange tijd dichtbij een punt leek te zijn, legde de ploeg het in de slotfase af. Het werd 14-11.

Al snel werd duidelijk dat de ploegen elkaar weinig ontliepen. Het was Spes/VIOS dat steeds op voorsprong wist te komen, maar SV Melderslo had ook steeds direct een antwoord. Bij rust keek de ploeg tegen een nipte 6-5 achterstand aan, maar SV Melderslo kwam ontzettend sterk uit de kleedkamers. Binnen enkele minuten was de stand omgedraaid naar een 6-8 voorsprong. SV Melderslo kon echter niet doorzetten, wat Spes/VIOS in de gelegenheid bracht om weer op gelijke hoogte te komen. Daarna bleef het opnieuw gelijk opgaan tot 10-10, waarna Spes/VIOS een gaatje van drie wist te slaan. SV Melderslo kreeg nog wel kansen om weer dichterbij te komen, maar was niet meer scherp in de afronding. Bij een eindstand van 14-11 bleven de punten dus in Ottersum en stond SV Melderslo zuur met lege handen.

Donderdagavond 26 september om 20.00 uur treft SV Melderslo 1 op het eigen sportpark DES 1 in de bekercompetitie. Zondag 30 september om 13.00 uur staat het volgende competitieduel op het programma. In eveneens een thuiswedstrijd is Rooi 1 dan de tegenstander.